Brallet Order Assistant Black met witte tekst 9131

Bye Bra, Brallet Order Assistant Black met witte tekst 9131, Brallet, 9131, EtronixCenter.com

Toevoegen aan Verlanglijst

Klantbeoordelingen:

Niemand heeft nog een beoordeling geplaatst. Alleen degenen die het product hebben gekocht kunnen een beoordeling plaatsen, voor het plaatsen van een beoordeling wordt u beloond met een voucher.

Referentie: 9131

€ 6,60 Excl. btw

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Conditie: Nieuw product

Order Assistant Zwart

De Order Assistant zwart Brallet is de zwarte beha portemonnee waardoor een pinpas, creditkaart, muntjes, ringen én papiergeld veilig opgeborgen blijven vlak bij de buste. De bh portemonnee heeft aan de voorkant de tekst ‘Wijn a.u.b.’ en aan de achterkant ‘Bier a.u.b.’ waardoor de barman met een simpele beweging en het aantal vingers jouw bestelling begrijpt. Grappig, maar vooral ideaal in luidruchtige omgevingen of wanneer op een afstandje een bestelling moet worden doorgegeven. Natuurlijk is het ook mogelijk om met de Order Assistant bij je vrienden subtiel aan te geven dat je dorst hebt.

De beha portemonnee is gemaakt van 90% katoen en 10% spandex waardoor de portemonnee klein van stuk is maar een rekbare eigenschap heeft zodat als het nodig is, er grotere items in kunnen zoals een pinpas. De brallet wordt met een simpele klik aan het bh bandje vastgemaakt.

De Brallet is vooral comfortabel doordat tijdens het dansen en sporten je geen zorgen hoeft te maken waar jij je waardevolle spullen laat. Daarnaast geeft de Brallet zakkenrollers geen kans.

Details:

  • Zwart met witte letters
  • 90% katoen en 10% spandex
  • Stretchy
  • Huidvriendelijk
  • Zowel links als rechts te dragen
  • Voor alle cup maten

How to use a Brallet - VIDEO Tutorial

Be the first to write your review !