NEW - Bye Bra Breast lift & silicone nipple cover cup A-C, 3M kwaliteit 4x 9050

Bye Bra - NEW - Bye Bra Breast lift & silicone nipple cover cup A-C, 3M kwaliteit 4x 9050 - Bye Bra - 9050 www.NedRo.nl

Toevoegen aan Verlanglijst

Klantbeoordelingen:

Niemand heeft nog een beoordeling geplaatst. Alleen degenen die het product hebben gekocht kunnen een beoordeling plaatsen, voor het plaatsen van een beoordeling wordt u beloond met een voucher.

Referentie: 9050

€ 15,66 Excl. btw

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

1 stuk op voorraad

- +

Conditie: Nieuw product

De Bye Bra is dé oplossing om snel en efficiënt de borsten van een vrouw te liften, zonder dat er een BH of een operatie bij te pas komt. De Bye Bra is heel dun en bevat een flexibel zelf plakkend folie. Hiermee is het mogelijk de tepels centimeters te liften of om de borsten te corrigeren. De gepatenteerde 3M tape is veilig voor de borsten, wat wij niet kunnen onderstrepen bij Chinese kopieën, en wordt in menig ziekenhuis gebruikt. Ook wanneer borsten verschillen in grote of vorm is de Bye Bra een uitkomst vanwege het corrigerende vermogen.

Jurkjes die om de nek sluiten, open zijn op de rug, strapless, hangend - ze kunnen allemaal weer de kast uit! De Bye Bra brengt de borsten niet enkel in een gewenste vorm, maar je voelt je er ook zelfverzekerder bij.

De Bye Bra maakt de borsten steviger, terwijl ze nog vrij zijn om te bewegen. De Bye Bra VOELT natuurlijk en zorgt dat de borsten de natuurlijke verschijning behouden.

De Bye Bra is beschikbaar in 3 maten; cup A,B,C en D,E,F en F+.

Alle 3 de maten worden zowel met zijden als herbruikbare siliconen tepelbedekkers aangeboden.

Deze A-C variant bevat 4 paar plak bh’s en 1 paar zijden-siliconen herbruikbare tepelbedekkers.

Extra Info:

Onze plak bh tapes zijn geproduceerd in Amerika door 3M, de grootste tape fabrikant van de wereld. De tapes die wij gebruiken worden in ziekenhuizen gebruikt en zijn veilig voor de huid. Dit in tegenstelling tot sommige kopièn die helaas op de markt te vinden zijn. Wij distantiëren ons dan ook van deze kopieën aangezien ze een negatief effect op de huid kunnen hebben.

De tapes van Bye Bra zijn transparant, waterproof, hypoallergenisch, een zelfklevend.

Bye Bra - Veelgestelde vragen:

»Kan de Bye BH af vallen?

Het kan, als u de Bye Bra op een vette of vochtige huid heeft aangebracht. Als het niet goed is aangebracht kan de Bye Bra vallen. Blijft hij na een paar minuten zitten? Dan kunt u er van uit gaan dat hij lang blijft zitten.

»De sticker geeft een rimpel op de huid, is dit normaal?

Ja, het is volkomen normaal en zelfs noodzakelijk. Bye Bra is in wezen een simulatiemodellering van plastische chirurgie / borstlift. Tijdens de operatie wordt normaal de rimpel in de huid verwijderd. De Bye Bra doet dit natuurlijk niet, maar geeft een tijdelijke rimpel.

»Wat is het verschil tussen de siliconen en de zijden tepelbedekkers?

Bye Bra levert zowel een zijden als een siliconen tepelbedekker. De zijden tepelbedekker is wat lichter en je voelt hem minder zitten. Maar, voor dames met een grotere tepel dan gemiddeld of een grotere areola dan gemiddeld, bedekt de tepelbedekker niet de volledige areola. Dan is een siliconen tepelbedekker te adviseren. De siliconen tepelbedekker is daarentegen hergebruikbaar en daarom ideaal op het moment dat u een tepelbedekker vaker nodig heeft.

»Wat zijn die bloemen in het pakket?

De Bye Bra zorgt er voor dat je geen BH nodig hebt. Dat betekent dat harde tepels beter zichtbaar zijn. Vandaar dat de bloemen er voor zorgen dat u wanneer u ze over uw tepels heen plakt, u geen last heeft van harde tepels.

»Kan ik gaan zwemmen en douchen?

Ja, het houdt perfect.

»Hoe lang kan ik de Bye Bra op mijn borsten aanhouden?

De fabrikant adviseert 12 uur. Wij adviseren 8 uur. Gebruikers weten uit ervaring dat het ook meer dan 12 uur kan. Het is belangrijk op te merken, dat de lichaamstemperatuur leidt tot het drogen van zelfklevende stickers en uiteindelijk, hoe langer je draagt, hoe beter in zijn bezit, maar hoe droger de huid kan worden. De verwijdering ervan zou dan op den duur kunnen worden geassocieerd met onplezierige gevoelens en kan de huid rood maken. Dit zal vanzelf wegtrekken. Verwijder de Bye Bra zachtjes en heel voorzichtig, het is geen gewone pleister!

»Hoe dien ik de Bye Bra af te nemen, kan het geen kwaad?

Zolang je de Bye Bra rustig en zachtjes verwijdert, is er niks aan de hand. Gebruik nooit het systeem van "snel de pleister er aftrekken". Pel de Bye Bra stapje voor stapje en zachtjes van uw borst. Het is heel gemakkelijk. Idealiter in de douche verwijderen om de hygiene te bevorderen.

»Kan de Bye Bra worden herhaaldelijk gebruikt?

Nee, dat kan niet. Het is technisch niet mogelijk. Na 1x gebruik zal het niet meer plakken.

»Kan de Bye Bra door de kleren worden gezien?

Nee, de folie bestaat van zeer zacht materiaal dat niet kan worden gezien door de gemiddelde kleding

»Keren de borsten na gebruik terug naar de oorspronkelijke staat?

Ja, de borsten keren terug naar zijn oorspronkelijke staat.

Be the first to write your review !