1. Verzendkosten

Al onze producten zijn exclusief verzendkosten, u kunt zelf aangeven op de checkout pagina, na aanleiding van de gekozen producten, welke verzendmethode u wil gebruiken. Er is ook de mogelijkheid om voor ophalen te kiezen hier in Eindhoven, dan zijn er geen verzendkosten natuurlijk, mocht u dit als verkeerde keuze hebben gekozen dan zullen wij u alsnog vragen om de verzendkosten over te maken via de bank, na ontvangst van betaling zullen wij uw bestelling versturen.

2. Schade tijdens de verzending

NedRo garandeert dat uw bestelling met de grootste zorg wordt ingepakt en verzonden. Wat te doen als er toch iets mis gaat?

2a. Het pakketje komt niet aan

Wat te doen, als u uw pakketje niet ontvangt? Heeft u 3 werkdagen na verzending nog niks ontvangen? Meldt dit aan ons via de CONTACT pagina en dan beginnen we een officiële navraag bij de post. Als u uw pakketje 10 werkdagen na de start van de navraag nog niet heeft ontvangen, beschouwen we het pakketje officieel als verloren en zullen we de goederen opnieuw versturen.

2b. De goederen in het pakketje zijn kapot aangekomen

Als uw bestelling tijdens de verzending kapot of beschadigt is, of een product werkt niet, dan zullen wij u vragen om het terug te sturen en zullen wij het vervangen. Indien vervangen niet mogelijk is, zullen wij u uw geld terug betalen.

3. Levertijden

Op werkdagen bestelde pakketten worden binnen 24 uur verzonden. Aankomst binnen 1-3 werkdagen.

4. Wij hebben uw bestelling (gedeeltelijk) geannuleerd

NedRo kan bestellingen annuleren. Dit doen wij bijvoorbeeld als een Credit Card geregistreerd staat als gestolen. Of als een besteld product beschadigd, of niet op voorraad blijkt te zijn. In dit geval zullen wij u per e-mail op de hoogte stellen en verder helpen waar mogelijk.

5. Een bestelling voor een buitenlands adres

NedRo verstuurd bestellingen wereldwijd.

NedRo verwerkt bestellingen vanuit de hele wereld. Uitzonderingen zijn de landen waar beperkingen of embargo door EU of WTO zijn ingesteld.

Wij verschepen niet aan:

Fiji, Bangladesh, Cocos (Keeling) Islands, Afghanistan, Turkmenistan, Somalia, Pakistan, Lebanon, Kuwait, Iraq, Burma (Myanmar), Bahrain, Christmas Island, Yemen, Tajikistan, Saudi Arabia, Oman, Laos, Korea, Dem. Republic of, Iran, Bhutan, Antarctica, Uzbekistan, Syria, Qatar, Libya, Kyrgyzstan, Jordan.