LED Frisbee (Flying Disk) 05093

NedRo, LED Frisbee (Flying Disk) 05093, LED gadgets, 05093, EtronixCenter.com

Toevoegen aan Verlanglijst

Klantbeoordelingen:

Niemand heeft nog een beoordeling geplaatst. Alleen degenen die het product hebben gekocht kunnen een beoordeling plaatsen, voor het plaatsen van een beoordeling wordt u beloond met een voucher.

Referentie: 05093

€ 10,74 Excl. btw

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Conditie: Nieuw product

LED Frisbee (Flying Disk)

In het donker een potje frisbee spelen? Geen probleem met de LED Frisbee! Hij vliegt lang, recht en geeft licht!

Hoe leuk zal het wel niet zijn om te frisbeeën in het donker? Nou wij weten het al… Heeeel Leuk! De Led Flying Disk is namelijk een frisbee die net even anders is dan alle andere frisbees. Deze Frisbee beschikt namelijk over LED kleurenverlichting waardoor je nu ook ’s nacht of in de schemering helemaal los kan gaan met jouw frisbee skills! Vooral als het lekker weer is of op vakantie, dan kan je in de avond doorgenieten met een gezellig potje frisbee. Want nu kan je de frisbee namelijk ook in het donker zien! Dit dankzij de LED verlichting in de frisbee die licht geeft, wanneer je het lampje aandraait en je hem in de lucht gooit.Ook voor de winter dolle pret, trek je warme winterjas aan en begin al mooi op tijd te gooien met de frisbee in het donker! vanaf 4 uur kan er al worden genoten van het spektakel dat deze led frisbee met zich mee brengt.

Het LED lampje heeft 7 verschillende kleuren en verandert telkens van kleur in een ander ritme. De lampjes veranderen langzaam en gaan steeds sneller. Door de verschillende kleuren in de frisbee is het vooral leuk om in de avond te spelen, maar natuurlijk kan je ook overdag spelen met de frisbee. In de avond is het alleen veel spannender, mooier en spectaculairder! Ook leuk voor je hond, kan die eindelijk eens in het donker achter een frisbee aan rennen!

Kenmerken Lichtgevende Frisbee:

  • Buitenspel
  • 7 verschillende led kleuren
  • Materiaal: plastic
  • Incl. 2 lithium coin-cell battery
  • Diameter: 25cm

Be the first to write your review !