Mini-USB Auto Lader voor TomTom One v2/v3/v4

Toevoegen aan Verlanglijst

Klantbeoordelingen:

Niemand heeft nog een beoordeling geplaatst. Alleen degenen die het product hebben gekocht kunnen een beoordeling plaatsen, voor het plaatsen van een beoordeling wordt u beloond met een voucher.

  Referentie: 49659

  € 4,12 Excl. btw

  10 stuks op voorraad

  - +

  Conditie: Nieuw product

  Maakt u regelmatig gebruik van een navigatiesysteem met mini USB aansluiting en is uw autolader aan vervanging toe? Of wilt u een extra autolader tot uw beschikking hebben? Dan is de Dolphix mini USB autolader het product dat u zoekt. U kunt met deze autolader diverse navigatiesystemen opladen, waaronder een TomTom One, TomTom One V2, TomTom One V3 en TomTom One V4. Gebruikt u een ander navigatiesysteem welke opgeladen wordt met een mini USB autolader? Ook dan is dit product uitermate geschikt.

  Compatibiliteit

  Zoals hierboven te lezen is de autolader met mini USB van Dolphix geschikt voor het opladen van alle navigatiesystemen welke beschikken over mini USB. Ook telefoons met een mini USB interface kunnen worden opgeladen met deze zwarte autolader. De oplader is te gebruiken in de sigarettenaansteker (12V) en ondersteunt 1 Ampère.

  Veilig en compact

  Doordat de autolader beschikt over overlaad-bescherming, is het gebruik ervan zeer veilig. U kunt met een gerust hart de lader aan uw TomTom of andere navigatiesysteem met mini USB koppelen. De autolader zelf is zeer compact, licht in gewicht en gemakkelijk te gebruiken. Daarnaast is hij voorzien van een handig krulsnoer waardoor hij niet in de knoop zal geraken. Op het moment dat de autolader zijn werk doet, gaat de LED-indicator rood branden.

  Productspecificaties:

  ✔ Autolader met mini USB. 
  ✔ Input: 12V. 
  ✔ Output: DC 5V-1A. 
  ✔ Geschikt voor TomTom One / V2/ V3/ V4. 
  ✔ Geschikt voor ieder navigatiesysteem met mini USB aansluiting. 
  ✔ Hoogwaardige kwaliteit. 
  ✔ LED-indicator. 
  ✔ Met overlaad-bescherming. 
  ✔ Krulsnoer. 
  ✔ Gewicht: 46 gram. 
  ✔ Kleur: zwart.