Draadloos universeel Bluetooth toetsenbord YPM040

NedRo, Draadloos universeel Bluetooth toetsenbord YPM040, Overige computer accessoires, YPM040, EtronixCenter.com

Toevoegen aan Verlanglijst

Klantbeoordelingen:

Niemand heeft nog een beoordeling geplaatst. Alleen degenen die het product hebben gekocht kunnen een beoordeling plaatsen, voor het plaatsen van een beoordeling wordt u beloond met een voucher.

Referentie: YPM040

€ 20,65 Excl. btw

Bijna uitverkocht!

1 stuk op voorraad

- +

Conditie: Nieuw product

Typt u veel documenten of mailt u veel met uw tablet? Met dit wireless Bluetooh keyboard kan dit veel gemakkelijker en sneller!

Plaats uw tablet of smartphone op een bureau of tafel met bijvoorbeeld een van onze Multistand hoezen en typ snel lange stukken tekst zonder gebruik te hoeven maken van het on-screen keyboard. Dit is een volwaardig toetsenbord met harde toetsen, zodat het typen natuurlijk aanvoelt en ook blind typen geen probleem zal zijn. De rubberen dopjes aan de onderkant zorgen ervoor dat het toetsenbord niet wegschuift tijdens het typen.

Het draadloze keyboard heeft een in Nederland gebruikelijke QWERTY indeling en werkt op een ingebouwde Li-ion accu.

De krachtige Bluetooth verbinding zorgt voor een optimaal bereik met uw tablet of smartphone. De aan/uit knop zorgt ervoor dat de batterijen alleen worden gebruikt wanneer u het toetsenbord nodig heeft. een indicatie lampen voorop het toetsenbord geeft aan wanneer de accu bijna leeg zodat u tijdig het toetsenbord op kunt laden voordat u op pad gaat.

Dankzij de zilverkleurige coating en de witte toetsen krijgt het keyboard een mooie uitstraling. Het lichte gewicht en compacte formaat maken het mogelijk dat het toetsenbord gemakkelijk, samen met uw tablet, is mee te nemen.

Oplaadtijd: 3 uur
Standby tijd: 60 dagen
Levensduur accu: 60 uur

Opladen via meegeleverde Micro USB kabel.

Be the first to write your review !