Component AV Kabel voor Playstation PS2 & PS3

NedRo - Component AV Kabel voor Playstation PS2 & PS3 - PlayStation 2 - YGP411 www.NedRo.nl

Toevoegen aan Verlanglijst

Klantbeoordelingen:

Niemand heeft nog een beoordeling geplaatst. Alleen degenen die het product hebben gekocht kunnen een beoordeling plaatsen, voor het plaatsen van een beoordeling wordt u beloond met een voucher.

Referentie: YGP411

€ 8,26 Excl. btw

12 stuks op voorraad

- +

Conditie: Nieuw product

Deze Component-AV-kabel brengt een audio- en videoverbinding tussen je PlayStation 2 of Playstation 3 en je televisie tot stand. De kabel ondersteunt afspelen in standaard definitie (SD, 576p) voor PlayStation 2 en Playstation 3 en in high definition (HD, t/m 1080p) voor Playstation 3. De Component-AV-kabel is compatibel met de meeste televisies met een Component-AV-aansluiting* (Y,CB/PB,CR/PR).

De Component-AV-kabel heeft ook linker- en rechteraudio-aansluitingen om een directe verbinding met een versterker of hifi-installatie tot stand te brengen. Naast de HDMI-kabel kan ook de Component AV-kabel worden gebruikt om je Playstation 3 met een high definition-televisie te verbinden.

Alleen compatibel met PlayStation 2 en Playstation 3. Raadpleeg de handleiding van je televisie om te zien of deze een standaard AV-verbinding ondersteunt.

Lengte: ~1.8m.

Belangrijke informatie voor wanneer u geen beeld krijgt bij de PlayStation 3
Wanneer u de PlayStation 3 langere tijd niet gebruikt, of bijvoorbeeld 2e hands van iemand anders overgenomen hebt, is de kans aanwezig dat er instellingen in de PlayStation gewijzigd zijn. Ook kan de PlayStation door iemand anders via HDMI aangesloten zijn geweest. Wanneer u deze kabel gebruikt loopt u het risico dat u geen beeld krijgt. U dient dan de instellingen te resetten. Dit doet u als volgt:

1. zet de TV op het kanaal waarop de PlayStation is aangesloten (bijvorbeeld AV1 of EXT1)
2. zorg ervoor dat de PlayStation op standby staat (uit)
3. houd nu ongeveer 20 seconden de aan/uit knop ingedrukt tot u de PlayStation hoort piepen. De beeldinstellingen zijn ge-reset.
4. u hoort nu beeld te hebben en toegang te krijgen tot de instellingen

Be the first to write your review !