Thuislader / autolader voor iPhone 3G / 3GS / 4 / 4S – 3-in-1 oplaad-set – Wit

NedRo - Thuislader / autolader voor iPhone 3G / 3GS / 4 / 4S – 3-in-1 oplaad-set – Wit - Thuislader - 00355 www.NedRo.nl

Toevoegen aan Verlanglijst

Klantbeoordelingen:

Niemand heeft nog een beoordeling geplaatst. Alleen degenen die het product hebben gekocht kunnen een beoordeling plaatsen, voor het plaatsen van een beoordeling wordt u beloond met een voucher.

Referentie: 00355

€ 5,78 Excl. btw

5 stuks op voorraad

- +

Conditie: Nieuw product

Dolphix thuis- en autolader voor iPhone 3G / 3GS / 4 / 4S – 3-in-1 oplaad-set – Wit

Beschik je over een iPhone 3G, 3GS, 4 of 4S en is jouw oplader aan vervanging toe? Of wil je je iPhone gemakkelijk op kunnen laden in de auto? Dan is dit Apple oplaad-setje hetgeen dat je nodig hebt! De 3-in-1 oplaad-set van Dolphix bestaat uit maar liefst drie producten. Hierdoor zal je altijd beschikking hebben tot de juiste lader voor jouw apparaat.

3-in-1 oplaad-set

In de set bevinden zich maar liefst drie producten. Dit zijn een oplader, laadkabel en autolader. Je kunt laden en synchroniseren via de USB-kabel, je apparaat opladen via de AC oplader (100-240V) en de iPhone 3G, 3GS, 4 of 4S opladen in je auto door middel van de autolader. Deze kan gemakkelijk in de sigarettenaansteker gestoken worden (12/24V). De autolader is dus zowel in een auto als bijvoorbeeld een vrachtwagen te gebruiken.

Ook voor het opladen van een iPod!

Niet alleen voor het opladen van je iPhone is deze AC oplader van Dolphix geschikt. Je kunt hem namelijk ook gebruiken voor het opladen van diverse iPod generaties van Apple. Veel mensen gebruiken nog hun iPod van vroeger voor het beluisteren van muziek, voor bijvoorbeeld tijdens het fietsen of sporten. 

De AC oplader kan de volgende generaties iPod opladen:

- iPod Generatie 3, 4 en 5.
- iPod Classic Generatie 6.
- iPod  Mini Generatie 1 en 2.
- iPod Nano Generatie 1, 2, 3 en 4.
- iPod Photo.
- iPod Touch Generatie 1 en 2.

Productspecificaties:

✔ 3-in-1 oplaad-set voor de Apple iPhone 3G, 3GS, 4 en 4S. 
✔ Opladen en synchroniseren via de USB-kabel.
✔ Opladen via de AC oplader (100-240V).
✔ Opladen in de auto met de autolader (12/24V).
✔ Lengte kabel: 80 cm.
✔ Gewicht: 82 gram totaal.
✔ Kleur: wit.

Be the first to write your review !